ZpětÚvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost Síť Realit s.r.o. užívá veškeré údaje získané od zákazníků výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost Síť Realit s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Rychlý kontakt

Tel: +420 604 777 744
       +420 602 449 161
 

Tel/Fax: +420 252 549 403
E-mail: info@sitrealit.cz

Škroupovo nám. 3
130 00 Praha 3 - Žižkov

Aktuality

Vláda schválila zrušení daně z nabytí nemovitých věcí

09.06.2020
Návrh na zrušení daně z nabytí nemovitých věcí vláda podpořila. Daň neuhradí nikdo, kdo nemovitost nabyl nejpozději v prosinci 2019.

ČNB snižuje úrokové sazby a přijímá další opatření

07.05.2020
Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání snížila dvoutýdenní repo sazbu (2T repo sazbu) o 75 bazických bodů na 0,25 %. Současně rozhodla o snížení lombardní sazby na 1,00 %. Diskontní sazba zůstala nezměněna na 0,05 %. Nově stanovené úrokové sazby jsou platné od 11. května 2020.

Archiv aktualit

Financování nemovitostí

Snadno a rychle získáte srovnání podmínek všech hypotečních bank a společně vybereme pro Vás tu nejlepší.

Jednoduše klikněte a zadejte poptávku pro hypoteční úvěr, úvěr ze stavebního spoření nebo americkou hypotéku, nebo vyplňte formulář a rovnou si domluvte termín schůzky s naším finančním specialistou.