Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

Spolupráce

Inzerce pro realitní makléře

Inzerování v systému Síť Realit je velice jednoduché, rychlé a přehledné. Vše se jednoduše realizuje z jednoho systému, není nutné používat další externí programy na tvorbu a správu inzerce. Všechna inzerce je navíc automaticky párována s vloženou systémovou poptávkou a zasílána potencionálním klientům.

Inzerce pro exekutory

Spolupráce v rámci nabídky nemovitostí v dražbě.

Inzerce pro soukromé majitele

V případě, že nepožadujete služby realitní kanceláře, ale chcete inzerovat na všech inzertních portálech svou nemovitost, tato možnost je ideální právě pro Vás. Prodejte svojí nemovitost rychle a kvalitně, bez realitní kanceláře a zároveň využijte její možnosti, které nejsou běžně dostupné pro soukromého inzerenta.

Franšízing

Společnost Síť Realit, s.r.o. představuje revoluční systém franšízingové spolupráce. Tento systém spolupráce je určen pro všechny realitní kanceláře, franšízanty a makléře realitních kanceláři i externí realitní partnery a makléře.

Registrace realitního makléře

V případě zájmu o spolupráci na pozici realitního makléře nebo realitního partnera se můžete on-line registrovat pomocí níže uvedeného formuláře. Pro více informací nás můžete kontaktovat.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?